برای نخستین بار در کشور تخم ماهی قزل‌آلا از یک واحد پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری فرآوری و راهی بازار کشورهای اوراسیا شد.

خاویار نارنجی

به گزارش همشهری، ماهی قزل‌آلا نوعی از ماهی‌های سردآبی است که در زیرگروه ماهی‌های آزاد قرار می‌گیرد. بدن این ماهی، بسیار فشرده بوده و دم آن نیز از ماهی‌های آزاد دیگر بزرگ‌تر است. تخم‌ریزی قزل آلا بین ماه‌های بهمن و اسفند انجام می‌شود که حدوداً 10 هزار عدد است. در واقع به نظر می‌رسد که می‌توان از هر یک کیلوگرم وزن ماهی ماده، 1500 عدد تخم استخراج کرد. تخم قزل‌آلا یا خاویار نارنجی یکی از مغذی‌ترین و محبوب‌ترین مواد خوراکی است.

تخم ماهی قزل‌آلا حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A بوده و فواید زیادی برای برای سلامت پوست، دندان، استخوان‌ها و سیستم بینایی شما دارد.

ویتامین B1 یکی دیگر از خاصیت‌های تخم این ماهی است که می‌تواند عملکرد اعصاب را بهبود ببخشد. ویتامین‌های E، D، B5، B3 و امگا 3 نیز از دیگر خواص این محصول هستند. شما با مصرف اشپل ماهی قزل‌آلا، از وقوع مشکلاتی همچون اختلالات پوستی، افسردگی، دیابت، فشار خون بالا، نرمی استخوان، فراموشی و مواردی از این قبیل جلوگیری می‌کنید.

صادرات خاویار نارنجی ایران به اوراسیا | خاویار نارنجی چه خواصی دارد؟

کد خبر 866714

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • فهیم DE ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
    3 1
    این که چه ویتامینی دارد به درد چه کسی می خورد من در تمام طول زندگیم یک بار هم خاویار ندیدم به حال من و افرادی مثل من چه فرقی داره که خاویار چه ویتامینی دارد یا ندارد شاید به حال سما فرق می کند که این مطلب رانوشتید
    • IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
      1 0
      من به عنوان یک ایرانی که خاویار صادر میکنه تا خارجی ها سلامت باشن تا امروز خاویار ندیدم چه برسه بخورم...تشکر از مسئولین محترم
  • FR ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
    1 0
    برای دانستن خاصیت هر چیزی فقط لازم هست یک جستجو در اینترنت داشته باشیم.در ضمن تنها معدود کسانی در دنیا خاویار را می شناسند!
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۵
    0 0
    صادر کنید بدین آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها و صهیونیستها بخورن کیف کنن هر روز هم کشور و مردم ما رو بیشتر تحریم کنند